Bästa tekniska bloggarna

Bästa tekniska bloggarna

Några av de bästa teknikbloggarna idag är Mashable, Gizmodo, GigaOM och många fler. Dessa används av teknikentusiaster dagligen och detta på grund av att de delar med sig av mycket nödvändig och nyttig information gällande teknik. Om du sysslar med teknik som hobby är det alltid viktigt att hålla dig uppdaterad och det är bra att hålla koll på vilka trender som sker på marknaden.

Mashable

Mashable är mer en teknikportal än en blogg och den innehåller flera kategorier som videoklipp, underhållning, kultur, teknologi, vetenskap och sociala händelser. Du kan öppna en av kategorierna för att få fram fler underkategorier och det finns mycket material att ta del av. Händelser som skett i världen är vanliga inslag, men det som genomsyrar innehållet är att alla inlägg har någon koppling till modern teknologi.

Gizmondo och GigaOM

Gizmodo är en väletablerad blogg som har en simpel layout, men som erbjuder en stor mängd kategorier inom teknik. Dessa är exempelvis videoklipp, recensioner, vetenskap och design. Du hittar lättlästa nyheter som berör ämnet och bloggen kan enkelt användas som en startsida i webbläsaren för dig som är intresserad av teknik och teknologi. Gizmodo länkar även till andra intressanta bloggar som exempelvis Lifehacker och Kotaku.

GigaOM erbjuder mer specifika artiklar om teknologi och dagens teknik och du som läsare kan välja bland olika artiklar som berör ämnen om AI, teknologi, cloud-teknologi eller event. När det gäller event kan du delta i olika föreläsningar och de kan exempelvis handla om utveckling i specifika områden, eller innovativa sätt att arbeta med surfplattor och liknande. Om du är intresserad av att djupdyka i tekniska artiklar är detta en utmärkt blogg.